Se on sitten vuosi 2008. Uuden vuoden otin vastaan ystäväni kanssa, hienoja ilotulituksia katsellen. Ihan positiivinen yllätys oli kaupungin järjestämä ilotulitus, vielä sentään näytti raketteihin olevan varaa. :-)
Haikeutta ei ollut hyvästellä viime vuosi, vuosi kun oli itselle kaikin puolin pitkä ja uuvuttava. Mielelläni unohdan mm. vuoden aika kohtaamani koiran hyökkäyksen, pyöräonnettomuudesta seuranneen aivotärähdyksen ja koko syksyn taistellun jalkaongelman ja kaikki siihen liittyvät seuraukset.
Paljon iloisia ja ihania asioita onneksi vuoteen kuului, kuten siskoni lapsen syntymä, ystäväni toipuminen vaikeasta sairaudesta ja antoisat kesätyökokemukset vanhusten parissa. :)

Mutta mitäs uutta tänä vuonna? Edessä on ainakin opiskelujeni kannalta varmasti se viimeisin ja ns. tärkein rynnistys. Valmistuminen alkaa häämöttää horisontista ja on aika korjata ja tarkistaa laivan kurssia ja miettiä oikeaa reittiä. Opinnäytetyön pakerrus alkaa kunnolla ensi viikolla ja siinä sitä puhaa sitten varmasti riittääkin ihan kylliksi asti. Onneksi ihanan ystävän kanssa opsarin teko on varmasti mukavaa ja vaiherikasta. :)
Mitää suuria odotuksia en uudelle vuodelle halua asettaa, elämä on kuitenkin välillä sellaista vuoristorataa ylös alas, että on parempi pysytellä tiukasta vain kyydissä ja katsoa millaisia seikkailuja sitä vuoden aikan kohtaakaan. Avoimella ja reippaalla mielellä, positiivisellä asenteella ja uusiin haasteisiin rohkeasti mukaan tarttumalla uskon pääseväni tänäkin vuonna aika pitkälle.

Jos vain oppisimme olemaan kiitollisia pienistä asioista...

Laulusta, joka vie ajatuksesi muualle,
sillä on niitäkin, jotka eivät voi kuulla.

Auringonlaskun kauneudesta,
sillä on niitä, jotka eivät voi nähdä.

Kotimme lämmöstä,
sillä on niitä, joilla ei ole ollenkaan kotia.

Ystävien kanssa vietetystä ajasta,
sillä on niitä, jotka ovat yksinäisiä.

Kävleystä rannalla,
sillä on niitä, jotka eivät kykene kävelemään.

Pienet asiat, niistä elämä koostuu.

-Shadi Souferian


Iloista, onnellista ja entistäkin parempaa vuotta 2008 kaikille blogini lukijoille! :)