Tsissus mitenkä tämä aika menekään nopsasti. Joulu ol ja men ja nyt ootellaan jo uutta vuotta. Joulu sujui kaikin puolin leppoisasti perheen parissa. Melkoista piristystä kyllä nuo lapset jouluun tuovat, siskon nuorimmainen lapsi (7kk) oli varsin kiinnostunut lahjapapereista ja kuusenoksista. :)
Lahjapapereista löytyi tänä vuonna mukavia yllätyksiä, mm. astiakaappi sai mukavasti täydennystä. (Ja mullahan ei ennestään pursua kaapit astioista...)ja ihania sisustusjuttua tuli saatua lahjaksi. Jeps ja sain lahjaksi sitten myös sen gymstickin. :)

Tänään palailin takaisin sitten joulunvietosta omaan kotiini ja  päivällä tulikin jo kierreltyä alennusmyynneissä. Voi ei, mitenkä mä aina onnistunkin löytämään kaikkea aina niin ''tarpeellista'' ostettavaa... Itse asiassa kävi niin, että ne jutut mitä piti ostaa, niin taisi jäädä ostamatta, hupsista.
Kävin innolla katselemassa uusia suksiakin kaupassa, voi että kun olisi tehnyt mieli jo hiihtämään! Mutta jos mittari näyttää lähes +4 astetta, niin ei talvi taida tulla ikinä. *huokaus*  Tahtoo lunta!!

Illalla taittui lähes kahden tunnin kävelylenkki, kaupunkin näytti kaikin puolin kauniilta, vaikka lumesta ei olekkaan tietoa. Jouluvalot ikkunoissa ja pihoissa näyttivät hienoilta, joskin liiallisuuksiin ei valojen kanssa pitäisi mennä. Monta juoksijaa tuli vastaan ja yksi moikkasikin, kuka kumma mahdoit olla? Taidan kulkea lenkillä aika ajatuksissani kun en tajunnut moikata takaisin, vaan katsoin silmät pyöreänä että mitä kuka häh? :)