No niin, koulu  on saatu alkuun ja maantaina odottaisia  toiseksi viimeinen kouluharjoittelu päiväkodissa. Himpun verran kieltämättä on alkanut jänskättää, sillä tämä erityisryhmä ei ehkei ole ihan helpoimmista päästä. Mutta ennakkoluuloton asenne ja rohkeus kysyä on harjoittelun avainsanat, joilla varmasti etenee. Tuleva ohjaajanikin vaikutti ihan huippu kivalta ihmiseltä! :)
Eilen tuli jo laitettua osa kesätyöpaikka hakemuksista postiin ja viime kesän työpaikkaan soitin. Siellä lupailtiin katsella sijaitarvetta ja ainakin hyvin kannustavan oloinen tämä ihminen oli, että miulla olisi tänäkin kesänä mahkuja päästä samaan paikkaan työskentelemään. Se olisi aika huippu juttu! :)
Opinnäytetyöstä en voi nytkään olla kirjoittamatta, sillä sen verran tuo miun elämässäni nyt vaikuttaa. Loistavia kirjoja olen kyllä löytänyt, mm. lasten liikuntakulttuurista on ollut tosi mielenkiintoista lukea. Melkein tekisi mieli harkita jo liikuntaohjaajan koulutusta! :D
Ilokseni pääsenkin taas pitkän tauon jälkeen ohjaamaan lasten urheilukoulua. Mukavasti olen koulussa uusia vinkkejä saanut, ja nyt onkin kiva päästä kokeilemaan eri juttuja ihan käytännössä. Mm. kehonhahmotusta ja motorisia taitoja kehittävä leikkejä innolla odotan ohjaavani.

Ulkona on ihan hirveä pääkallokeli, ilman nastoja ei lenkkeilystä olisi kyllä tullut aamulla yhtään mitään. Illalla täytyy taas ottaa tuosta kuntopyörästä mittaa, ihan mukavasti sillä saa sykkeeen nousemaan. :) Hiihtämään oli tänään tarkoitus lähteä ystäväni kanssa, mutta sään takia hiihtokausi jää vielä avaamatta... ehkäpä ensi viikolla?