11.12.

Tulipa tuossa tutkittua Helsingin karttaa ja etsittyä oikeaa reittiä sinne lääkärikeskukseen. Onkin mennyt melkein pari vuotta kun viimeksi olen tuolla pääkaupunki seudulla liikuskellut. Saas nähdä mitä torstaipäivästä tulee, yhtään ikävää uutista en tuliaiseksi sieltä haluaisi tuoda. Huomenna pitäisi käydä hakemassa kaikki mahdolliset tehdyt tutkimustulokset mukaani, sillä olis parasta saada kaikki kuvat ja tiedot tonne lääkäriin mukaan. On muuten ”mielenkiintoista” katsoa magneettikuvia koti koneelta. Eihän noista maallikko kyllä yhtään mitään ymmärrä…

Joulukortit alkaa olla nyt vihdoin ja viimein valmiita, postimerkit kiinni ja postiin. Laittaisin tähän kuvan tehdyistä korteista, mutta koska tiedän ystävieni lukevan tätä blogiani, niin enpäs laitakaan. Ei olis kiva nähdä korttia jo etukäteen. ;)

Eilen sain taas puhelinsoittoja siskoilta ja he kovasti yrittivät kysellä lahjatoiveitani. On se vaikeaa, nimittäin miettiä mitä sitä lahjaksi toivoisi. Vuosi vuodelta tuntuu olevan vaikeampaa. Mulla on kaikkea ja vähän liikaakin. Niin kliseeltä se kuin kuulostaakin, niin mä toivon lahjaksi sitä, että pitkästä aikaa näkisin siskoja, ja oltaisi yhdessä koko perhe. Ja tämä toivomus taitaa toteutua ensi viikonloppuna. :)